BejelentésDUNAPECA HORGÁSZPORTÁL
Horgász barátság

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
DUNAPECA

Horgaim a vízben lógnak ,remélem nektek is Üdvözöllek benneteket a honlapomon. Miro vagyok ,és mivel én is több éves megrögzött Dunai horgász vagyok, szeretném veletek egyéni tapasztalataimat megosztani.

ONLINE FISHING TV

Ha visszaemlékezem Dunai horgászataim kezdetére, ami nem volt igazán fényes, mert csak néhány fogástalan próbálkozásból állt. Tapasztalatlanságom által történt eredménytelenségem hamar kedvem szegte a további folyóvizi horgászattól.Nemsokára meghívást kaptam egy ismerősömtől egy jó kis Dunai pecázásra ,ami elég jól sikerült.
DUNAPECA
HORGÁSZ BARÁTSÁG
Ekkor elhatároztam hogy végighorgászok egy 50 kilométeres szakaszt a Dunán. Ezzel megpróbáltam megtalálni a legjobb horgászhelyeket.Folyamatosan elemeztem a víz magasságát,annak áradását vagy apadását,szélirányt,horgászat helyét,kifogott halak menyiségét és faját.Összegyűjtött adataimat először kiértékeltem,majd ennek alapján öszeállítottam az adot vízre a stratégiámat. Az általam kiválasztott legjobb helyeket igyekeztem tartóssan meghorgászni.Ez egyre több halat és kevesebb keresgélést jelentett számomra.
MySpace Backgrounds
Felszerelésemet mindig az adott vízhez igazítom. Most kiválasztanék néhányat a lehetőségek közül. 1.-víz magassága alacsony,víz állása apad vagy változatlan,szél gyenge esetleg közepes erősségű,meghorgászandó távolság maximum 20 méter. Ez esetben felszerelésem a következő: 1.-Picker bot 3,00 m hosszú 15-40 gramm dobósúlyú 2.-Feeder bot 3,45 m hosszú 40-80 gramm dobósúlyú Picker botomat partközeli horgászathoz,a Feederrel a parttól távolabb eső részeket vallatom. Picker botomon 0,18 mm-es átmérőjű főzsinórt és ugyanilyen átmérőjű horogelőkét használok. Feeder botomon 0,20 mm-es átmérőjű főzsinórt ös ugyanilyen átmérőjű horogelőkét használok. Horgok: Feederen 10.-es számú hoszúszárú, horogszárával azonos ívben hajlított a legmegfelelőbb.Pickeren ugyan ezt,csak 12.-es méretűt javaslok. Végszerelékemnél nagyon rövid tört gubancgátló csövet használok egy kis gyöngyel megütköztetve. Tapasztalatok: 1.-a dunai halak kevésbé érzékenyek a horgászszinórunk vastagságára. 2.-kagylók sokasága alaposan megtépázza zsinórunkat ,ezzel növelve a szakítások lehetőségét. 3.-Még ha a horogelőkénk mérete megis eggyezik főzinórunk méretével,sem kel attól tartanunk hogy beszakításkor sok zsinórt vesztenénk el. Mivel rövidebb a horogelőkénk,kisseb rugalmasságánál fogva a horogelőkénk fog hamarabb elszakadni. 4.-Célszerű még othon elkészíteni néhány horogelőkét.Megspórolhatunk magunknak horgászatkor egy kis időt ha netán beszakítanánk szerelékünket. 2.-víz magassága közepes,víz állása változatlan vagy gyengén árad,szél gyenge esetleg közepes erősségű,meghorgászandó távolság minimum 20 méter. Ez esetben felszerelésem a következő: 1.-Feeder bot 3,45 m hosszú 40-80 gramm dobósúlyú 2.-Feeder bot 3,60 m hosszú 30-100 gramm dobósúlyú Lágyabbik Feeder botomat partközeli részeket,az erősebbik Feederrel a parttól távolabb eső részeket vallatom. Lágyabbik Feeder botomon 0,18 mm-es átmérőjű főzsinórt és ugyanilyen átmérőjű horogelőkét használok. Az erősebbik Feeder botomon 0,20 mm-es átmérőjű főzsinórt és ugyanilyen átmérőjű horogelőkét használok. Szerelékemet igyekszem bedobás után a sodrásban mihamarabb megállítani. Hiszen akkor a legérzékenyebb a szerelékem ha nagyjából szemben tudom megálítani. Ez is ellentmond folyóvizi horgászok általános tapasztalatainak mert félnek a sok elakadástól.


Üzenetküldés
Sziasztok. Ez a honlap nem a nyereségről szól. Nem kapok érte semmit. Remélem legalább új barátokat igen.Látogatotság?Megvagyok elégedve .Ezért kérem ne zaklassanak külőnféle ajánlatokkal pénzért.Hiszen én sem kérek érte pénzt. Köszönöm. Dunapecás

E-mail címed:
Szöveg:

Hírek
►IDŐJÁRÁS

ELŐREJELZÉS

tovább >>


►VÍZÁLLÁS

JELENTÉS

tovább >>


►DUNAI HALAK

SÜLLŐ

tovább >>


►DUNAI HALAK

BALIN

tovább >>


►DUNAI HALAK

AMUR

tovább >>


►DUNAI HALAK

JÁSZ

tovább >>


►DUNAI HALAK

KECSEGE

tovább >>


►DUNAI HALAK

HARCSA

tovább >>


►DUNAI HALAK

MÁRNA

tovább >>


DUNAI HALAK

MENYHAL

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!